REVIEW: Apidermaliv – Balsam de buze cu laptisor de matca


.
Au trecut aproape 3 saptamani de cand testez produsele din gama Apidermaliv de la Complexul Apicol Veceslav-Harnaj si cred ca a venit vremea sa scriu despre ele, mai ales pentru ca mi-am conturat deja o parere.

Fara vreun motiv anume, altul decat ca mi-a fost la indemana cand m-am apucat sa scriu, o sa incep cu Balsamul de Buze cu Laptisor de Matca, Ulei de Masline si Miere.

Descrierea oficiala:

Apidermaliv balsam de buze, este un balsam hranitor cu laptisor de matca, ulei de masline si miere ce repara si rasfata chiar si cele mai uscate si deshidratate buze. Combinatia de 100% ingrediente de origine naturala precum: ceara naturala de albine, laptisorul de matca, uleiul de masline si uleiul esential de portocala catifeleaza si trateaza buzele. Mierea pastreaza buzele hidratate o lunga perioada, laptisorul de matca actioneaza antirid in timp ce uleiul esential de portocale lasa o aroma placuta, balsamul fiind un real rasfat calmant si hranitor pentru pielea sensibila a buzelor. Rasfat antiseptic cu traditie de 45 ani

Ingrediente:

ulei de masline, miere, ceara de albine, ulei esential de portocala, laptisor de matca

Pret:  6,32 lei

.
Ce spun eu:

O sa intru direct in paine si o sa va spun ca imi place mult balsamul asta si il folosesc zilnic de aproape 3 saptamani.

Ambalajul este ok in sensul ca imi pare destul de practic si, desi eu il aplic cu degetul, se poate pune si direct pe buze din tubulet sau cu o pensula pentru cine foloseste (mie mi se pare prea mare efortul pentru un balsam).

La partea de design sincera sa fiu nu ma captiveaza. Mi-ar fi placut si mi s-ar fi parut super simpatic daca avea ceva grafica in dungi galben si negru ca de albinuta. Si pentru ca nu am avut ce face si ma tot obseda ideea asta, am facut si un exemplu (se poate vedea in dreapta). Mie mie se pare mult mai dragut un tubulet de genul asta si m-ar atrage mai mult sa il cumpar, mai ales ca un produs bun merita un look dragut.

Si acum despre balsamul propriu-zis, in mod sigur primul lucru care ma atrage la el e mirosul; nu as spune ca miroase chiar a portocale, dar are un miros generic de citrice, foarte placut. Cred ca asta m-a facut sa il tin tot timpul cu mine in geanta si il folosesc cu placere de mai multe ori pe zi si de ce sa nu recunosc, il mai si ling de pe buze cateodata.

Are o consistenta vascoasa, uleioasa, dar nu e cleios, ci mai drgeaba un pic alunecos. Nu stiu cat de bine il pot descrie, insa cine l-a folosit sigur intelege.  Evident, pentru ca are in compozitie si ulei de masline, lasa o pelicula uleioasa pe buze. Eu as fi preferat sa fie mai putin uleios, in general ma feresc de tot ce poate sa imi ingrase tenul, dar cum asta e pentru buze, nu ma deranjaza asa tare.

.
Imi place ca hidrateaza bine si dureaza, desi la inceput nu prea mi-am dat seama pentru ca ma tot obseda partea cu uleiul si credeam ca mi se pare ca am buzele hidratate numai pentru ca erau luciose, dar, dupa ce l-am mai folosit, mi-am dat seama ca sta bine la capitolul asta.

Despre partea cu laptisorul de matca care are efecte asupra ridurilor nu stiu ce sa spun pentru ca eu am buzele destul de ok. Nici nu stiu: se pot face riduri la buze? Adica stiu de cele de expresie, din colturile gurii, dar la buze nu am auzit.

Stiu ca mierea are ceva efecte antiseptice si cicatrizante (asta e cuvantul? – o sa verific) si imi place cum se comporta pe buzele mele crapate, mai ales ca mie mi se exfoliaza destul de mult si des. Cand am inceput sa il folosesc, tocmai ma luptam cu un herpes (ultimele 2 zile) si mi-a placut cum a actionat impreuna cu Aciclovir (care usuca rau buzele); nu pe herpes, dar in jurul lui. Am fost multumita ca nu am ramas cu semn sau cu depigmentare cum am mai patit o data.


In poza de mai sus se vede cum arata pe buze si cum imi tot rup eu pielitele de pe buze si imi fac rani… Stiu! Trebuie sa ma desvat de obiceiul asta. Totusi mie mi se pare ca arat destul de ok dupa balsam.

Nu prea mai sunt multe de zis. Poate doar ca e necesara o cantitate mica de produs, se intinde usor, intra destul de repede in piele si cred ca 10 ml o sa ma tina mult, mai ales ca dupa 3 saptamani nu am consumat nici o jumatate din el.

Dupa ce o sa il termin, sigur o sa il mai cumpar. E delicios!

Ce parere aveti? Ati incercat balsamul asta?

Comments
6 Responses to “REVIEW: Apidermaliv – Balsam de buze cu laptisor de matca”
  1. Timi says:

    Abia astept sa il incerc si eu :X.
    Sper ca nu te super, am inclus si poza ta in articolul postat pe blogul meu: http://thoughts-from-a-butterfly.blogspot.ro/
    Am scris sursa, bineinteles :D.
    Mersi frumos, si inca o data, sper din suflet ca nu te-am suparat!
    Timi

    Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] să mai încerc şi Nivea Lip Butter şi balsamul de buze de la Apidermaliv :D. Surse poze: 1, 2 Sunt curioasă voi ce strugurele folosiţi şi vă plac :D. De asemenea, vă mai puteţi înscrie […]

    Like

  2. […] facute din ingrediente 100% naturale. De cand le-am primit, am folosit constant balsamul de buze (review aici) si una dintre cremele pentru calcaie (review aici), despre care am si […]

    Like

  3. […] cele doua balsamuri, doar pentru ca sunt cele mai hidratante pe care le am: de la Apidermaliv (review aici) si de la The Body Shop cu […]

    Like

  4. […] Culoarea este un roz prafuit placut cu particule foarte fine de sclipici si reflexe aurii. Gloss-ul asta este un produs bine pigmentat, si se vede frumos pe buze, foarte natural, cel putin pe ale mele (pe care le puteti vedea aici). […]

    Like

  5. […] Balsam de Buze cu Laptisor de Matca (review) […]

    Like



Lasa un raspuns