NOTD: Sparkling Jade


Oja: Rimmel London I Love Lasting Finnish Misty Jade (review aici, cu mentiunea ca nu e foarte pigmentata culoarea)
Glitter: Golden Rose Care+Strong nr.158 (review aici)

Un NOTD putin mai vechi, de acum vreo doua saptamani, dar cum nu am nimic mai actual, merge si asa, mai ales ca in ultima vreme nu am mai avut timp nici sa am grija de unghii.
In schimb, m-am decis sa nu imi mai tai cuticulele si sa zicem ca deocamdata nu sunt tocmai incantata de cum se prezinta.

Daca aveti ceva sfaturi cum sa imi ingrijesc pielitele astea nazdravane, va rog sa imi lasati comentariile mai jos. Orice idee e binevenita! Hugs!

Comments
3 Responses to “NOTD: Sparkling Jade”
  1. Macnetize says:

    Eu am scapat anul trecut de taiatul cuticulelor si nu vrei sa stii ce masacru era la fiecare dintre degetele mele 😦 Aveam cele mai urate cuticule din lume si, in perioada in care am hotarat sa nu le tai, am avut de un milion de ori pornirea de a baga forfecuta in ele. Adanc 😀 Dar n-am facut-o si am dat cu ulei ca o disperata (ceva de la Nevo, dar merge sa-ti faci si singura, cu uleiuri de la plafar) si acum sunt the happiest girl 😀 Am scutit o gramada de timp, imi place cum arata (chiar daca nici macar nu le imping si imi ocupa mult spatiu dn unghiile mele si asa mici) si am fost complimentata pentru ca-s naturale si neagresate. Totusi, reprim amintirea perioadei in care a trebuit sa astept sa creasca si sa se lipeasca natural de unghie. Parca aveam cate o perie de sarma la fiecare unghie, bleah.
    Manichiura postata e superba, eu tot caut un “sclimporici” care sa arate asa frumos si ma bucur ca l-am vazut pe asta la tine.

    Like

    • Xayidee says:

      Merci frumos si de compliment si pentru sfaturi. Exact ca si tine fac si eu. Le las, le las… si parca ma ia odata nebunia sa le tai si bag forfecuta in ele, chiar si numai putin, dar sa stiu eu ca le-am facut ceva. Cam asa fac de o luna. Trebuie sa fac cumva sa ma abtin, mai ales cand se fac “perie de sarma”.

      Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Nivea Essential Care 2 Lacuri de unghii glitter de la Golden Rose Care+Shine nr . 162 si nr. 158 (notd) 1 Lac de unghii glitter cu multivitamine Lady Rose nr. 4 2 Fundite pentru par gri si o nuanta de […]

    Like



Lasa un raspuns