Ma intrebam: Waterproof sau nu?


 

Eu folosesc de ambele, dar il prefer pe cel normal pentru ca e asa greu sa-l dau jos pe cel care rezista la H2O ;). Pe cel rezistent nu prea il folosesc la piscina, mai degraba la ceva evenimente unde chiar vreau sa ramana locului. Rimelul normal ramane prietenul meu cel mai bun zi de zi.

.

Comments
3 Responses to “Ma intrebam: Waterproof sau nu?”
  1. bleepingbob says:

    Da si pe santier oamenii se dau cu rimel. Ii zice silicon, e tot negru, gri, si daca il lasi sa se usuce e antiapa dar si antifoc

    Like

  2. Sincer, personal folosesc din ala nerezistent la apa pentru ca imi place sa ma dau cu rimel si il folosesc intr-o cantitate generoasa, ceea ce inseamna demachiere nitel mai dificila. Dar, detin si rezistent la apa, pentru gagicile pe care le machiez, in general la mirese ca stim ca se lasa cu lacrimi. Am testat si desi arata foarte bine, mi se pare crunta demachierea si nu suport gandul de a pierde genele mele pretioase asa de usor.

    Like

    • Xayidee says:

      Cand ma demachiez la ochi, de ceva vreme, fac ca in tutorialul Lisei Eldrige. Imi place pentru ca nici nu imi curge tot rimelul pe pleoapele inferioare si nici nu trebuie sa frec pana cand mi se inroseste tot ochiul.

      Like

Lasa un raspuns