Primul giveaway S, M, L, XL – INCHIS


De ceva vreme ma tot gandeam ca a venit vremea sa tin si eu un giveaway. Am blogul de multa vreme, sa tot fie vreo 4 ani si o gramada de vizualizari, dar pana acum am tot avut dubii legate de continut. Tot imi schimbam stilul si subiectele. Asta pana astazi. Poate lucrurile se vor mai schimba pe viitor, insa nu pentru multa vreme de acum inainte.

Asa ca fara vreun motiv anume: “Here it goes!

Premiul consta dintr-un set cu colier si bratara din perlute albe si o oglinjoara superba ce aduce aminte de oglinzile din Rococo. Setul de bijuterii este facut de mine, iar oglinjoara am gasit-o astazi in bazar si nu am rezistat tentatiei si am luat 2. Ma gandeam ca una  sa o pastrez si cealalta sa o fac cadou, insa nu am nici o ocazie in viitorul apropiat si m-am gandit sa imi rasplatesc cititorii, chiar daca nu sunt ei multi. Dar nu-i nimic, suntem doar la inceput de drum, asa-i?

Asa-i ca sunt simpatice? Mie mi se pare ca se potrivesc de minune si ca sunt foarte sic.

Dimensiuni:
Oglinjoara : 11 x 7 cm
Colier:  42 cm
Bratara: 17 cm

Regulile:

Obligatoriu pentru a participa (o sansa):

1. Like pe Facebook la fan page-ul S, M, L, XL.
2. Share pe Facebook despre giveaway (aveti grija ca link-ul sa fie corect). Link-ul il aflati dand click pe timpul care apare sub share. Ex. “5 sec ago”

Optional pentru cine doreste inca o sansa:

3. Un post pe blog despre giveaway cu prima poza ( care anunta giveaway-ul) si link activ catre postul acesta.

Feedback-ul este optional si nu va aduce nici o sansa in plus, dar daca sunteti dragute si vreti sa imi dati sfaturi, aveti critici, etc. puteti completa si ultima casuta.

Giveaway-ul incepe de astazi si tine 3 saptamani pana pe 25 noiembrie, urmand sa anunt castigatoarea  pe 26 noiembrie. Voi folosi random.org. Castigatoarea are la dispozitie 3 zile sa ma contacteze prin e-mail la : othercorner@yahoo.co.uk 
In cazul in care nu luam legatura, voi face o noua extragere.

 

Momentan pot sa livrez premiul numai in Romania.

Comments
3 Responses to “Primul giveaway S, M, L, XL – INCHIS”
  1. Gianina says:

    Imi place setul facut de tine…e finut…de altfel intreg premiul e super!

    Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] zi pentru inscrieri Nu uitati ca astazi este ultima zi in care va puteti inscrie la giveaway-ul meu. Maine voi face lista si voi anunta castigatorul. Detaliile le gasiti […]

    Like



Lasa un raspuns