Addicted to origami | Tiny Panda Paper Crafts


 

Desi am fost absenta de pe blog si de cam peste tot, nu chiar am pierdut vremea. Am dezvoltat o mica pasiune pentru pliat hartie si vreau sa va impartaseac cu ce m-am mai ocupat in ultimul timp.

 

20140225-233039.jpg

Standul Tiny Panda Paper Crafts

20140225-233427.jpg

Standul Tiny Panda Paper Crafts

20140225-234201.jpg

Cazinoul din Parcul Central Cluj-Napoca

20140225-234333.jpg

Standul meu preferat – Design Biju

20140225-233812.jpg

Standul Tiny Panda Paper Crafts

 

Cum la serviciu e destul de relaxat si am perioade moarte, mi-am facut un obicei din a plia module pentru piese mai mari. E chiar relaxant si activitatile repetitive ma ajuta cu stresul.

De Craciun mi-am facut curaj si am participat si la un targ. Desi vanzarile nu au fost conform asteptarilor mele, a fost o experienta extraordinara. Am cunoscut multe persoane talentate, oameni interesanti si standul meu a fost bine primit. Eram foarte hotarata chiar dinainte de a participa la targul de Craciun ca vreau sa continui sa fac origami si sa incerc sa imi transform pasiunea in mai mult, iar dupa aceasta experienta sunt convinsa ca este o directie buna.

In curand globurile/decoratiunile de mai sus vor fi disponibile pe noua mea pagina de Facebook, special dedicata noului hobby. Please show some love here: Tiny Panda Paper Crafts.

Cam cu doua luni dupa Revelion, mi-am facut o lista cu rezolutii. Stiti voi discursul cu: vreau sa fiu mai organizata, anul asta voi posta de doua ori mai des, etc. Nu chiar vreau sa fac promisiuni nerealiste, dar vreau sa intru intr-un fel de rutina atat cu posturile de pe blog cat si cu cele de pe canalul meu de Youtube, pe care, trebuie sa recunosc, l-am ignorat complet in ultima vreme. Cand in sfarsit mi-am facut curaj sa arunc un ochi pe acolo, am descoperit o groaza de comentarii vulgare, rautacioase, nu numai la adresa mea cat respectivii se jigneau si intre ei. Am curatat tot si o sa revin cu mai multe clipuri.

Stiu, stiu! Am planuri mari, dar promit ca macar o data pe saptamana una dintre platformele pe care le utilizez se va actualiza.

Pana data viitoare,
Ada

Lasa un raspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: