GIVEAWAY | Castigatoarea si o mica surpriza



Felicitari Daianazbb! Ca sa iti primesti premiul trebuie sa imi trimiti datele tale (nume complet si adresa). Daca, in cateva zile, nu primesc un raspuns de la tine, voi alege alta castigatoare. Imi poti trimite datele tale pe e-mail la adresa smlxlro@yahoo.com sau in mesaj privat pe Facebook.

Fetelor, va multumesc pentru participare si pentru sugestiile din formularul de concurs. Le-am citit pe toate si o sa incerc sa tin cont de ele. Vreau sa va multumesc si pentru comentariile frumoase si pentru ca ati impartasit cu mine amintirile voastre. M-a bine dispus extraordinar de mult sa va citesc povestile.

 

Am observat ca nu toate fetele care au lasat comentariu au completat si formularul si asta a fost motivul pentru care nu se gasesc pe lista de mai sus, dar m-am decis sa aleg unul dintre comentarii, cel care mi-a placut cel mai mult si vreau sa premiez autoarea.

Premiul este un colier din metal, auriu. Eu sunt innebunita dupa accesoriile metalice cu aspect minimalist si cred ca se potrivesc oricarei ocazii. Colierul arata ca in imaginea alaturata, iar comentariul castigator il voi publica maine.

Pana maine eu ma bag la ceva film. Va urez o zi placuta in continuare!

Comments
10 Responses to “GIVEAWAY | Castigatoarea si o mica surpriza”
  1. Andra says:

    Felicitari castigatoarei :X
    Colierul este superb , caut unul de mult dar eu nu gasesc 😐 . Am cautat si in H&M , New Look , SIX …nimic 😐

    Like

    • Ada says:

      Si eu eram la fel, cel putin in primavara cautam ceva in genul ca nebuna prin toate magazinele si nu gaseam nimic. Pana la urma am gasit unul argintiu la Orasay si m-am potolit, desi nu stiu daca se mai gaseste acum. Asta si al meu care e la fel (da am luat 2! :)) sunt de pe wholesale. Stiu ca mai aveau in Meli Melo si in Stradivarius sau Pull and Bear, dar nu m-am mai uitat recent.

      Like

  2. Ioana says:

    FELICITARII!!!!Colierul arata demential!:x

    Like

  3. andreeadeeb says:

    Ce bine arata imaginea cu “and the winner is” Photoshop, I guess! Si felicitari castigatoarei! Sper sa iti raspunda si sa se bucure de premiu.
    Iar colierul e WOW. Stunning. E superb.

    Like

  4. BIANCA ROXANA ANITEI says:

    FELICITARI!!!

    Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Posted by Ada on July 8, 2012 · Leave a Comment  Fiind prima data cand v-am rugat sa-mi povestiti ceva personal pentru a participa la un giveaway, m-am gandit ca ar fi frumos sa va rasplatesc cumva. Ieri m-am decis, chiar in timp ce anuntam castigatoarea giveaway-ului MUA cu ocazia primilor 100 de persoane care ma urmaresc pe Youtube (de atunci s-au dublat), sa premiez comentariul care mi-a placut cel mai mult. Premiul se poate vedea aici. […]

    Like



Lasa un raspuns