Shopping session: Sensi Blu, Dm, Bila si altele


Hei,
Fara o introducere prea mare, o sa va arat si restul lucrurilor pe care mi le-am mai luat in ultima vreme (ultimele cateva luni). Unele sunt produse noi, altele le-am recumparat si o sa povestesc si cate putin despre fiecare in parte. Primele produse sunt luate din Dm:

Lotiunile pentru corp de la Balea cu kiwi, pepene si cocos miros foarte bine, intra repede in piele si cred ca o sa dureze si destul de mult. Este prima data cand le incerc si momentan sunt incantata. Nu stiu cat sunt de hidratante, nu foarte mult cred, dar nici nu am piele foarte uscata si nu prea conteza. Pretul a fost undeva la 7 lei (aproximativ), sunt editie limitata, iar ultima data cand am mai trecut prin Dm, am vazut-o numai pe cea cu cocos.

Tot din Dm mi-am mai luat: masca reparatoare de la Kallos, ceva pasta de dinti, corector lichid si doua oje de la S-he Stylezone si un ruj de la Manhattan.

Masca/balsamul de la Kallos este pentru par uscat si degradat. Personal nu am nici par uscat si nici degradat, insa am firul de par destul de gros si tare si balsamurile de la Kallos sunt singurele care reusesc sa imi faca parul mai moale si mai fin, mai ales pentru ca trebuie sa folosesc si destul de mult produs ca sa aiba efect si imi place raportul cantitate/calitate si pret. Produsele au si ambalaje noi, iar ce e foarte fain la asta e ca are pompita.

Corectorul l-am mai avut, mi-a placut si vroiam de mult sa mi-l mai iau inca o data. Tura asta mi-am luat o nuanta mai inchisa (Sand), fata de prima data cand am avut cea mai deschisa culoare (Beige). Lumina din zona cu cosmetice din Dm este foarte ciudata si nu prea se vad bine culorile.

Cele doua oje sunt  nr. 121/340 (stanga) si nr. 121/312 (dreapta). Culorile nu au nume, insa prima este un fel de verde foarte inchis (cam asa cum se vede o padure noaptea) cu putin sidef auriu, care se vede frumos in soare, iar cea de-a doua (pe asta o am si pe unghii si cred ca o sa v-o arat maine) este tot un verde ce imi aduce aminte de spuma marii sau de ceva alge.

Intre cele doua oje este un ruj Manhattan Intense Moisture & Gloss nr. 54T, care este un rosu mai inchis, o culoare puternica. Pret 9.74 lei (probabil pentru ca mai erau doar 2 bucati).

Un rimel nou. Am reusit in sfarsit sa am un singur rimel deschis pe care sa il folosesc; momentan este unul roz de la Maybelline, care este pe terminate. Cel din poza este de la Rimmel London si inca nu l-am desfacut (yay!). Am prins o oferta in Dm unde erau mai multe rimeluri la 9.99 lei,iar asta a fost cel care mi-a placut cel mai mult.

Ceva pile de unghii de la Ebelin. Au doua fete, sunt destul de rezistente si de o luna o folosesc tot pe aceiasi si inca se tine bine. Pe astea le folosesc ca sa imi scurtez unghiile, sa le dau forma si sa le uniformizez suprafata. Sincer cred ca o sa ma tina tot anul. Le recomand. Pret 8 lei (cred) pentru 10 buc.

Nu stiu cum se cheama exact, probabil lufa (asa se cheama?), dar eu ii zic burete pentru dus (desi stiu ca nu este burete). Este tot de la Ebelin. Mie mi se destrama prostiutele astea destul de repede. Nu are nimic special, pare bine facut totusi si este albastru.

Urmatoarele chestii sunt din Sensi Blu si le-am mai avut inainte: crema matifianta pentru fata si crema hidratanta pentru maini de la Herbosophy. Le-am recumparat pe ambele si daca vreti sa stiti ce parere am despre ele, le-am facut si review aici si aici.

Din Bila mi-am luat: sare pentru baie cu miros de cocos si dizolvant pentru oja (fara acetona) de la My Body si ceva discuri de vata de la Cleanic.

Este a doua oara cand imi cumpar sarea de baie. Este de fapt un scrub pentru piele din sare de mare (ocean) si ulei de cocos. Mirosul este foarte fain, borcanelul are 500 ml si costa 9.99 lei. Mai sunt si alte variante de parfum: ceva proaspat, levantica si un miros floral, dar cel de cocos a fost preferatul meu. Eu folosesc asta in loc de gel de dus atunci cand imi fac baie.

Dischetele de la Cleanic au fost la ceva oferta cu 1 + 1/2 gratis, iar ce se vede in poza este pachetelul mic, din care am inceput sa folosesc. Eu folosesc dishetele astea ca sa imi curat oja de pe unghii. Inainte ma si demachiam cu ele, dar in ultima jumatate de an nu le-am mai folosit pentru asa ceva.

Dizolvantul este preferatul meu. Am mai incercat si altele (de la farmec vreo doua si ceva cu buretel), insa m-am intors la asta pentru ca mi se pare ca imi curata bine si rapid oja si nu imi deterioreaza unghia sau pielea. Aparent are si ceva ulei prin el si nu contine acetona. Folosesc destul de putin produs si ma tine destul de mult.

Ultimele chestii sunt cumparate aleator: o mostra cu ceva gel de slabit pe care am primit-o de la Yves Rocher in posta impreuna cu niste brosuri, un creion pentru ochi de la Kallos (maro), o pensula pentru buze de la Marionnaud pe care mi-am luat-o impreuna cu In Style si ceva gel antibacterian Touch pe care l-am primit de la mama. Nu prea am ce spunde despre ele. Mostra nu am incercat-o, creionul imi place si in ultimul timp il folosesc ca sa imi conturez pleoapa superioara, pensula are perii prea tari si nu imi place, iar gelul este ce este si cred ca toata lumea stie ce face.

Daca aveti vreunul dintre produsele de mai sus, mi-ar placea sa aflu si ce credeti voi despre ele. Iar daca vreti review la ceva puteti sa imi spuneti in comentarii si o sa va fac pe plac.

Seara faina! Pupici.

Comments
16 Responses to “Shopping session: Sensi Blu, Dm, Bila si altele”
  1. Ioana says:

    Buna…cat a fost creionul pt ochi de la kallos?:)

    Like

  2. anfreutza8520 says:

    sa le folosesti sanatoasa si iubita! :*

    Like

  3. ce multe cumparaturi ai facut…sa le folosest cu placere!
    burete de baie din ala folosesc si eu de mult timp si nu se destrama foarte repede ;), iar dischete Cleanic tot, numai din astea cumpar

    Like

    • Ada says:

      Eh! Hai ca nu sunt chiar asa de multe … 😉
      Sa sti ca ai dreptate, de cand am inceput sa folosesc buretelul, isi pastreaza bine forma si nu pare ca o sa imi faca figuri.

      Like

  4. Hiii, ce-mi plac nuantele ojelor! Si lotiunile de la Balea arata yummy 😀

    Like

  5. Iulia Ionita-Mania says:

    Ai facut ceva cumparaturi 🙂 Sa le folosesti cu placere!

    Like

  6. andreeabacau says:

    off ce ma enerveaza ca nu am si eu DM in oras lotiunile Balea arata super,ma tenteaza si pe mine pensula de buze dar daca ai zis ca are perii tari numai iau

    Like

    • Ada says:

      Lotiunile chiar miros foarte bine si sunt ok ca si creme. Despre pensula nu stiu ce sa spun, e prima mea pensula pentru buze si nu prea am cu ce sa compar, dar pot sa imi dau seama ca nu e cine stie ce. O singura data am incercat sa o folosesc si nu am reusit sa imi pun rujul pe buze. Mai degraba cu degetul decat cu ea. Daca vroiai sa o cumperi eu cred ca nu merita sa dai bani pe ea.

      Like

  7. Miruna Ana-Maria says:

    Am si eu masca de la Kallos este cea mai bunaa;))
    Planuiesc sa mi-o cumpar si pe cea cu placenta:d
    Sa le folosesti cu placere!!
    Pupici

    Like

    • Ada says:

      Merci!
      Eu am avut-o pe cea cu placenta si este intr-adevar foarte buna. Am avut-o si pe cea cu lapte, care e destul de buna, dar nu la fel de buna si doar ce am terminat un balsam regenerant (nourishing hair conditioner) in ceva tub cu roz, care se aseamana cu masca ce avea lapte. Oricum sper sa fie si asta cel putin la fel de buna ca restul pe parul meu.
      Hugs!

      Like

  8. printrecuvinteratacite says:

    Chiar azi mi-am luat si eu sare ptr peeling cu miros de levantica, abia astept sa il incerc, recunosc ca toate mi-au placut, dar le incerc pe rand.

    M-ai facut curioasa cu lotiunile de la dm si cu pilele, musai sa imi fac si eu drum pana in real.

    Mersi ca impartasesti cumparaturile, mai comparam idei, aflam chestii noi!

    Like

    • Ada says:

      Cred ca o sa iti placa. Eu cand sunt lenesa doar arunc o mana de sare in apa ca sa ii simt mirosul.
      Pilele mi le-am luat dupa ce am vazut un tutorial pe youtube despre cum isi facea o tipa unghiile si folosea ceva de genul. Pana acum aveam pile cu nu stiu cate fete, care nu prea erau bune de nimic si oricum nu ma oboseam sa folosesc toate partile; trebuia sa le inlocuiesc des pentru ca se tot dezlipeau.
      Ma bucur ca iti plac haul-urile. Si mie imi place sa imi bag nasul virtual prin plasele altora. 🙂

      Like

Lasa un raspuns