Et voila! Palette Color Mousse


In sfarsit am reusit sa imi fac azi poze la ce culoare la par am dupa ce m-am vopsit cu Palette Color Mousse. Ca sa fiu sincera sunt dezamagita de culoarea ce mi-a iesit. E mult prea inchisa si din cate am mai citit pe la fetele care au mai incercat-o cam asa a fost si cu alte culori.

Eu mi-am ales cu programelul ala al lor (care propunea nuantele potrivite pentru parul fiecaruia in functie culoarea actuala, culoarea de dinainte, fire albe, etc.) culoarea nr.700 Blond Mediu, care era cam ce aveam eu pe par la momentul respectiv, poate putin mai deschisa. Dupa ce m-am spalat si uscat nu am vazut nici urma de blond. Acum sunt un saten inchis, gen castana. Are niste reflexe, dar nimic mai mult.

Nu pot sa spun ca e o culoare urata si nici ca vopseaua nu este buna pentru ca parul are un aspect foarte sanatos, luceste frumos, culoarea este bogata si nu a mai curs deloc la cele 2 spalari de dupa ce m-am vopsit (la roscat imi curgea si la o saptamana dupa), INSA eu vroiam blond si m-am ales cu saten inchis – asta este o bila neagra!

Daca o s-o mai folosesc? Mai am un borcanas si probabil o sa il folosesc peste cateva luni, insa dupa aceea, daca mai e sa mi-o iau tot pe asta (ceea ce as vrea pentru ca e usor de folosit), cred ca o sa imi iau un blond din ala super deschis ca sa mi se deschida treptat culoarea.

Acum va las cu pozele. Sincer in poze se vede mai deschisa decat in realitate si parul pare mai roscat, dar in realitate e mai mult un maro inchis.

culoarea initiala (lumina artificiala)

cu vopseaua pe par

culoarea actuala (fara blitz)

culoarea actuala (cu blitz)

culoare actuala (la soare)

Ce credeti? Mi-a iesit culoarea sau nu?

Comments
8 Responses to “Et voila! Palette Color Mousse”
  1. cosmina says:

    Eu am luat saten deschis…nr 500. parul meu fiind tot un saten deschis spre blond…si am iesit negru cu aceasta vopsea…de la blonda cu ochi albastri…bruneta…si vroiam doar sa uniformizez culoarea.. adevart parul straluceste e ok, usor de aplikt..dar nu poti sa iei o vopsea si sa nu stii cu ce culoare te trezesti…sa ma consolez cu gandul ca macar nu am iesit verde? nu mi se pare ok..diferenta e prea mare..de la saten deschis pana la negru…

    Like

    • Ada says:

      Imi pare rau pt. parul tau. Si la mine s-a intamplat la fel si mi-a iesit o culoare mult mai inchisa. Din decembrie nu m-am mai vopsit si nici nu cred ca o sa imi mai schimb culoarea pentru ca vreau sa revin la parul meu natural. Acum s-a mai dus din culoare si nu mai are reflexe rosiatice, ceea ce e bine pentru ca nu se vede o diferenta mare intre parul vopsit si parul de la radacini.

      Like

  2. Miu Miu says:

    e foarte frumoasa culoarea, desi nu e ca pe cutiuta. :*

    Like

    • Xayidee says:

      Sincer a cam inceput sa imi placa si mie culoarea, oricum nu prea mai am ce ii face si nici nu vine vorba sa ma mai decolorez inca o data. De doua ori intr-un an e deja prea mult. Ce imi place mult e ca se tine bine dupa spalari are un aspect sanatos, dar in mod sigur e cu una-doua tonuri mai inchisa decat ce trebuia sa fie.

      Like

  3. Cristina♡ says:

    Si eu am iesit la fel cu aceasi vopsea dar stai linistita ca dupa spalare se mai deschide la culoare .

    Like

    • Xayidee says:

      Mai … si eu cred cred ca o sa se mai deschida, sper de fapt, dar nu cred ca o sa ajunga nicidecum asa ca pe cutie. E ok ca si produs, numai culorile sunt anapoda.

      Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Vopseaua este a doua cutie pe care am primit-o spre testare in una din campaniile Trender, este noua, tubul este nedesfacut, iar daca vreti sa vedeti ce cred eu despre ea puteti sa cititi posturile: “Prima impresie: Palette Mousse Color nr.700 Blond Mediu“ si  ”Et voila! Palette Color Mousse“. […]

    Like

  2. […] uitat sa ii fac o noua poza) pe care am primit-o spre testare si puteti sa vedeti ce cred despre ea aici si aici. Pretul variaza; eu am vazut-o pe rafturi cu preturi intre 13 lei si 22 […]

    Like



Lasa un raspuns