Anunt: giveaway Apidermaliv


Astazi ma tot gandeam cum sa fac cu giveaway-ul cu Apidermaliv pentru ca au fost niste chestii pe care le-am gandit pe fuga si nu tocmai bine.

Initial eu vroiam sa anunt castigatoarea chiar de Craciun, dar treaba e ca staff-ul Complex Apicol Veceslav-Harnaj intra in concediu de sarbatori de pe 23 decembrie pana pe 3 ianuarie si premiul ar fi ajuns cu 2 saptamani dupa ce anuntam castigatoarea, ceea ce nu mi se pare tocmai ok, mai ales ca vroiam ca persoana care castiga sa se bucure de premiu de sarbatori. Asa ca de cateva zile tot imi bat capul cum sa fac totul sa puste si uite la ce solutie m-am gandit eu:

La un moment dat am schimbat ultima zi de inscriere si anume pe 21 decembrie (dupa cum am anuntat si pe facebook);

– problema cu asta e ca nu mi-am dat seama pe moment ca in reguli am dat timp 48 de ore castigatoarei ca sa imi comunice adresa sa o pot da mai departe  sponsorului, care trebuie sa aiba datele pe 22 decembrie – ultima zi inainte de Craciun in care livreaza. Ceea ce nu se prea poate pentru ca nu am timp sa fac listele, sa verific ca sunt toate fetele pe liste si sa si ii dau timp castigatoarei sa ma anunte si in caz ca nu imi raspunde sa aleg alta fata. Asa ca singura chestie ce mi se pare mie ca o pot face acum e:

1. Schimb din nou ultima zi de inscriere pe 20 decembrie pana la ora 0:00.

2. Lista o sa incep sa o fac din week-end si o sa adaug la sfarsit pe cine se va mai inscrie intre timp – nu stiu daca o sa fie asa multe fete pentru ca de 2 zile nu s-a mai inscris nimeni, dar cine stie.

3. Castigatoarea o sa o anunt pe 21 decembrie dimineata si are timp pana seara sa imi raspunda si isi primeste frumos pachetelul la timp ca sa il puna sub brad.

4. Daca nu imi raspunde in timp util, o sa aleg o alta participanta si cel mai probabil produsele vor ajunge prin ianuarie. 

Ca sa ajungeti la giveaway dati click pe imaginea de mai jos:

Mie asta mi se pare solutia cea mai buna. Imi pare rau ca am fost asa zapacita si nu m-am gandit din timp la lucrurile astea si va incurc acum cu tot felul de date, dar d’eh! Omul din greseli invata.

Daca aveti idei mai bune vreau sa imi spuneti in comentarii pana duminica cand incep sa fac lista (din timp).

Comments
5 Responses to “Anunt: giveaway Apidermaliv”
  1. Xayidee says:

    Pai fetelor atunci o sa fac cum spuneti voi. Oricum de 3 zile s-au mai inscris numai 3-4 fete.

    Maine seara seara pe la 8 inchei giveaway-ul, fac listele si anunt castigatoarea si asa e timp destul.

    Merci pentru sfaturi. Bafta!

    Like

  2. adina87 says:

    Cine a vrut sa se inscrie s-a inscris deja..asa ca si cu o zi in plus…Si eu sunt de parere ca ar trebui inchis de duminica seara

    Like

  3. Emma Coman says:

    si eu tot la duminica seara ma gandeam…asa am programat si eu giveaway-ul si asa l-au programat majoritatea fetelor, tot cu gandul la acelasi lucru, sa ajunga de sarbatori…oricum, prea putini asteapta pana in ziua incheierii giveaway-ului sa se inscrie…mai ales daca faci si anuntul si pe facebook si pe blog, vor sti si vor mai avea timp sa se mai inscrie daca doresc…si asa va avea si castigatoarea 24 ore mari si late sa te contacteze si daca totusi, o sa trb sa alegi alta, va avea si aceea timp 😉

    Like

  4. Iosif Maria says:

    Buna
    Eu zic sa inchei giveawayul duminica seara, asta ca sa ajunga in timp util premiul la norocoasa castigatoare. Este un cadou minunat de Craciun, am castigat si eu la Endre pe blog si sunt foarte incantata de produse, de aceea ma gandesc ca vei face tare fericita o cititoare

    Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] personale, altfel voi extrage alta persoana si, in urma unor modificari despre care puteti citi aici, premiul va ajunge cel mai probabil la castigatoare undeva pe la inceputul lui […]

    Like



Lasa un raspuns