Trender: Campanie Revicel


Trender lanseaza o noua campanie in care 200 de trenderite norocoase vor testa Crema anticelulitica cu alge marine si ardei iute Revicel si vor scapa de celulita impreuna cu prietena cea mai buna.
Cateva date despre campanie:
Pre-Campania (perioada de înscriere a trenderiţelor) se desfăşoară între 10 şi 16 noiembrie. Tot în această perioadă, se vor selecta trenderiţele care vor participa la campanie şi se vor trimite invitaţiile către ele. După primirea invitaţiei, trenderiţele selectate trebuie să confirme participarea la campanie până în data de 16 noiembrie. După această dată, trenderiţele vor aştepta să fie „echipate” cu produsele incluse în campanie.
Până în data de 16 decembrie, 20 dintre trenderiţele care vor completa rapoarte, vor vorbi/scrie despre campanie, dar mai ales vor completa Chestionarele Campaniei, vor câştiga 20 vouchere nominale reprezentand 20% discount pe gama Revicel pentru orice cumpărături viitoare.
Ce trebuie să faci, între 10 şi 16 noiembrie, ca să participi la campanie:
1. În primul rând, trebuie să îţi faci cont pe www.trender.ro (asta dacă nu ai deja)
2. Ca să ştim unde vom trimite pachetele, trebuie să completezi Chestionarul de Date Personale (din secţiunea „Contul Meu”)
3. Ca să ştim dacă eşti potrivită pentru a testa produsul Revicel trebuie să completezi Chestionarul de Campanie Revicel, pe care îl găseşti tot în secţiunea „Contul Meu”. Pentru a determina stadiul celulitei accesează link-ul acesta.
4. Stai cu ochii pe Inbox, ca să vezi dacă ai primit e-mail-ul cu invitaţia la campanie
!!! Contul trender şi completarea celor două chestionare (Date Personale şi Pre-Campanie Revicel) sunt obligatorii. Chestionarele se găsesc în contul tău de pe trender.

Succes!

.

Advertisements

Lasa un raspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: