Review: Herbosophy – rutina mea zilnica


Luna trecuta parca toate revistele erau ticsite de mostre, cadouri diverse si cosmetice. Nu m-am putut abtine si mi-am luat “Femeia.”, care a venit cu o crema de maini de care nu mai auzisem; ca sa fiu sincera m-a atras cantitatea si numele care parea ok – HERBOSOPHY. Cand am ajuns acasa si mi-am deschis-o am fost putin dezamagita de faptul ca era putin (mai mult) produs uscat in capac si ma gandeam ca e expirata, dar am zis sa o incerc si, spre surprinderea mea, crema a fost destul de buna (evident nu expirase).

Asa ca, de curand, cand a trebuit sa imi iau alta crema de fata, m-am uitat dupa marca asta. In SENSIblu am gasit ceva oferta: la o crema de fata  primeam si un gel de curatare. Per total au fost cam 23 lei (cu reducerea de card), dar preturile exacte le puteti gasi pe site-ul lor. Deja am vreo doua saptamani de cand le folosesc si sunt destul de ok.

Sa va spun cateva cuvinte despre tenul meu:
Nu am tenul gras sau acneic, dar nici uscat, insa am perioade in care trece dintr-o extrema in alta si ca orice persoana am si eu partea mea de cosuri si puncte de tot felul. Inainte aveam din belsug (cel putin asa mi se parea mie), mai ales in perioadele in care mi se ingrasa foarte rau, iar cand era uscat mi se descuama pielea mai ales in zona T.

Si pentru ca se anunta un post lung, o sa le iau pe rand si o sa fac o serie de trei, in ordinea in care le folosesc:
.

GEL de CURATARE – ten gras/acneic

Printre multe altele contine: extract din aloe vera, alantoina, panthenol, Zincidone
Testat dermatologic.
Fara parabeni. 80% ingrediente naturale.

Mod de utilizare:
“Aplicati o cantitate mica de gel pe fata umeda, masati usor si apoi clatiti cu apa.”

Ce spun ei:

Acest gel curata delicat pielea fara sa o usuce. Extractul de aloe vera (Aloe Barbadensis) are proprietati de calmare si tonifiere. Panthenolul imbunatateste regenerarea celulara, iar alantoina calmeaza iritatiile pielii. Zincul limiteaza colonizarea bacteriilor si este recunoscut pentru inhibarea activitatii glandelor sebacee.

Ce spun eu:

Descrierea oficiala abia acum am citit-o in intregime, pentru ca a trebuit sa o scriu aici, initial doar instructiunile. Il folosesc de doua ori pe zi. O cantitate cat unghia ajunge pentru intreaga fata, deci presimt ca o sa ma tina ceva vreme. Face spuma, dar nu exagerat de multa si are un miros placut de plante.  Imi curata fata foarte bine (nu este un demachiant totusi – merge mai greu cu rimelul 😀 ) si mi-o lasa catifelata si parca un pic mata. Nu-mi usuca tenul, un lucru foarte bun de altfel, ci parca il si hidrateaza putin. Nu trebuie frecat bine ca sa aiba vreun efect, e delicat.

Cel mai probabil il voi recumpara cand mi se termina asta, cu conditia sa nu mi se obisnuiasca tenul la el.

Voi l-ati incercat? Ce produse de curatare folositi?

Urmeaza  Crema Matifianta

Comments
6 Responses to “Review: Herbosophy – rutina mea zilnica”
  1. Ovar.io says:

    I’m amazed, I have to admit. Seldom do I encounter a blog that’s
    equally educative and amusing, and without a doubt,
    you’ve hit the nail on the head. The issue is something that not enough people are speaking intelligently about.
    I’m very happy I came across this during my hunt for something relating to this.

    Like

  2. Convertor Valutar Bnm
    Great beat ! I would like to apprentice even as you amend your website, how can i
    subscribe for a weblog website? The account helped me a acceptable deal.
    I were a little bit acquainted of this your broadcast
    provided bright transparent idea

    Like

  3. Nihil Islands says:

    Gelul ăsta e bun și pentru bărbați? Aș vrea și eu să îl folosesc…După indicațiile din prospect este exact ce îmi trebuie…Am probleme cu pielea feței, în special după bărbierit, mi se usucă toată pielea și mi se descoamă chiar la mustață și tâmple…Tu ce zici?

    Like

    • Ada says:

      Hei,
      Eu cred ca poti sa il incerci. De cam 1 an il foloseste si prietenul meu. Si el are tenul la fel, foarte gras cateodata si dupa se usuca tot, pe langa barba, mustata si chiar deasupra sprancenelor. Chiar l-am intrebat daca i se pare in regula dupa ce ti-am citit comentariul si el pare multumit. Ce imi place mie la gelul asta e ca nu este foarte agresiv cu pielea si nici nu o usuca prea tare. Daca te speli cu apa calduta e perfect (apa fierbinte usuca foarte rau tenul). Poti sa incerci si crema matefianta – e foarte usoara si nu o sa iti ingrase tenul, il lasa exact cum trebuie sa fie si intra repede in piele si nu o sa iti luceasca fata toata ziua. Al meu imi fura si crema, ultima data cand am fost la farmacie era cu mine si a luat 2 borcanele “ca sa avem!”.
      Sper sa iti fie de ajutor.

      Like

Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] In serile in care mi-am aplicat Retin-A, am folosit gelul pentru curatare de la Herbosophy (review aici). […]

    Like

  2. […] Crema de Fata… Spre Gelul de Curatare… 46.757330 23.549025 Da mai departe:EmailMorePrintDiggLike this:LikeBe the first to like […]

    Like



Lasa un raspuns