Giveaway inainte de plecare…


Maine ma intorc in Cluj si cum toata ziua o sa fie numai drum si despachetat sigur nu o sa apuc sa fac nimic altceva si poate tocmai de aceea azi am pierdut ore intregi pe diverse bloguri, pagini de facebook si uitandu-ma la cateva episoade din True Blood ( sa imi fac plinul pentru cele 8 ore de tren de maine).

Toata blogosfera si paginile de facebook sunt pline cu giveaway-uri de la Elf (m-am si inscris la cateva… cateva mai multe! daca nu m-am putut abtine, d’eh!) asa ca urmatorul giveaway e un pic mai deosebit.

Este organizat de Laura M avand ca sponsor SpryHost. Postul ei se numeste Super Giveaway si exact asa si este. Premiile sunt cumparaturi de pe cateva site-uri in valoare totala de 1.000 lei. Suna bine, nu?

Nu prea sunt eu norocoasa, dar cred ca as fi in culmea fericirii daca as castiga (this would be a first). Sincer nici nu stiu ce as alege pentru ca sunt asa de multe produse pe site-urile de unde se pot achizitiona produsele, dar si pentru ca pe mine m-a cuprins toata febra asta cu machiajul destul de recent.

Si ca sa nu mai lungesc treburile le urez succes tuturor participantelor si ma apuc fara tragere de inima sa imi mut hainele intr-o valiza mai mare…

Lasa un raspuns

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: